Al vanaf zijn 12e jaar werkt Marc van Wingerden in de horeca. Begonnen in de afwas in een groot partycentrum tijdens zijn koksopleiding, daarna in hetzelfde bedrijf gegroeid tot sous-chef.

Na 10 jaar is hij aan de slag gegaan bij diverse lunchrooms van Delifrance en werd mede eigenaar van een Bezorgbeer restaurant. Ook voor de lunchrooms werkte hij zo'n 10 jaar.

Toen vond hij het tijd om voor zichzelf te beginnen. Met zijn compagnon heeft hij 4 jaar een restaurant gehad op de Markt te Middelburg en daarna, ook al weer 10 jaar een seizoensbedrijf bij een geweldig vakantiepark in Kortgene te Zeeland. Hier exploiteerden zij een groot restaurant met meerdere terrassen en een drukke snackbar.

Daarnaast is hij op uurbasis beschikbaar voor de volgende services:

Achter de schermen voor Inkoopadvies, kostprijsberekeningen, administratie, salarisadministratie. Op de werkvloer zoals in de keuken, achter de bar, in de lunchroom. Maar ook voor klein onderhoud, zoals schilderen, klusjes en dergelijke.

Heeft u interesse of wilt u gebruik maken van zijn diensten? Neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken.